Hieronta

Klassinen- ja urheiluhieronta

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta suoritetaan käyttämällä perinteisiä hierontatekniikoita kuten esimerkiksi sivelyä, pusertelua, hankausta ja trigger-pisteiden manuaalista vapauttamista. Hieronnan yhteydessä asiakkaalle voidaan tarpeen vaatiessa tarjota myös mobilisaatiota, MET-venytyksiä, faskiakäsittelyä sekä muita erilaisia hoitotoimenpiteitä joilla haluttu lopputulos saavutetaan. Hierontakäsittelyä hyödynnetään myös kivunhoidollisissa toimenpiteissä. Nämä hierontatyylit sopivat lähes kaikille ja ovat varma valinta säännölliseen lihashuoltoon!

Purentalihashieronta

Purentalihashieronta kohdistuu niskan, kallonpohjan, kallon sekä purentalihasten alueelle. Hieronnassa käsitellään purentalihaksia pinnallisesti kasvojen alueelta sekä myös sisäisesti suun sisäpuolelta. Purentalihashierontaan hakeutuvat tyypillisimmin hampaiden narskuttelusta tai migreenistä kärsivät henkilöt, mutta myös esimerkiksi laulajat tai puhetyöläiset voivat hyötyä purentalihasten käsittelystä.

Raskausajan hieronta

Raskaudenajanhieronnassa otetaan huomioon raskauden vuoksi muuttunut fyysinen olotila. Hieronta auttaa asiakasta kireiden lihasten, muuttuneen aineenvaihdunnan sekä mahdollisten kiputilojen kanssa. Normaalista hieronnasta raskaudenajanhieronta eroaa hieronta-asennoiltaan, sillä hieronta suoritetaan yleisimmin hierontapöydällä asiakkaan ollessa kylkimakuulla tai istuen tuolilla.

Epäröitkö hierontaan tulemista?

Haluamme, että jokaisella on varmasti turvallinen olo tulla hierontaan ja tämä edellyttää tilannetajua myös niin asiakkaan kuin koulutetun hierojan osalta.

Ethän tule hierontaan kuumeessa, mahataudissa taikka jos sinulla on muita suurempia akuutteja terveyteen liittyviä ongelmia. Ethän tule hierontaan myöskään suoraan leikkauksen tai muun ison operaation jälkeen ennen kuin olet konsultoinut lääkäriäsi ja saanut häneltä suostumuksen tulla hierontaan. Myös jos sinulla on muita vakavia kroonisia sairauksia jotka aiheuttavat sinulle epävarmuutta, kuten reuma, syöpä, vakava osteoporoosi, tai muu vastaava, suosittelemme ensin olemaan yhteydessä lääkäriin ennen vastaanotollemme saapumista.

Päänsärystä, migreenistä, penikkataudista, erilaisista turvotuksista (esim. jaloissa) sekä muista tapauskohtaisesti käsiteltävistä olotiloista kuten fibromyalgiasta voi olla hyvä jutella koulutetun hierojamme kanssa etukäteen ennen vastaanotolle saapumista mikäli koet sen itse tarpeelliseksi. Autamme kyllä parhaamme mukaan tilanteessasi!

Älä huoli! Palvelemme asiakasta aina yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti!
Otamme huomioon sairautesi, tuki- ja liikuntaelin vammasi sekä nykyisen olotilasi!

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

– Aki ja Piia

Tietosuojaseloste

Luethan tietosuojaselosteen mahdollisuuden mukaan jo ennen hierontaan saapumista. Tulemme allekirjoittamaan jokaisella asiakkaallamme esitietolomakkeen ensimmäisen hierontakerran yhteydessä. Toimimme tietosuojalomakkeemme mukaisesti ja noudatamme virallisia määräyksiä. Tietosuojalomakkeemme voit ladata alla olevasta painikkeesta.

HAKAMAA 1924

Hakamaa 1924 sijaitsee Oulun
ja Kempeleen rajalla
Virtaojan asuinalueella.

AUKIOLOAJAT:

Olemme auki sopimuksen mukaan. Varaa hieronta-aikasi helposti nettiajanvarauksen kautta!

Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, voit olla yhteydessä meihin myös puhelimitse.

OTA YHTEYTTÄ:

Aki Vähäsarja: +358 40 5838794
Piia Ratilainen: +358 44 9822191

Sähköposti:
hakamaa1924@outlook.com

Osoite:
Lyhdekuja 10
90410 OULU

Y-Tunnus: 2727894-2

Tietosuojaseloste löytyy ”Hieronta”-otsikon takaa.