Hakamaan elämä

Hakamaa 1924 on muutakin kuin vain hierontapiste, sillä se toimii myös kotinamme. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi käyttämään palveluitamme ja haluamme varmistaa, että sekä sinulla kuin meilläkin on hyvä olo täällä Hakamaassa. Lue seuraava teksti niin saat hieman lisätietoa tiloistamme ja tavoistamme ennen kuin saavut paikalle!

Muutimme Hakamaahan vuonna 2022 ja ihastuimme taloomme heti ensisilmäyksellä. Tähän taloon mahtuu paljon historiaa ja tiesimme, että se tulisi sopimaan erinomaisesti myös hierontakäyttöön. Asiakkaanamme pääset hierontahuoneeseen helposti ilman, että sinun tarvitse kulkea asuintilojemme kautta. Pääset odotustilaan suoraan kun saavut ovesta sisään ja hierontatilat sijaitsevat heti odotustilan vieressä. Hierontahuone sijaitsee päärakennuksen yhteydessä ja on tunnelmaltaan vanhahtava sekä rauhallinen.

Hakamaassa kanssamme asuu Aku-koira. Aku on rodultaan australiankelpie, eikä hän tule osallistumaan hoitotilanteisiin, vaan oleskelee asuintilojen puolella. Aku on erittäin kiltti ja osaa paljon hienoja temppuja. Uusia ihmisiä tavatessaan Aku on hyvin energinen sekä innostuva, joten jos satut tapaamaan Akun kun olemme lähdössä lenkille, niin älä ihmettele jos Aku ulvoo pari kertaa. Aku tervehtii ihmisiä ulvomalla ja heiluttamalla häntänsä lisäksi myös takapuoltansa innostuksesta. Otathan huomioon mikäli sinulla on koira-allergia, että vaikka Aku ei pääse hoitohuoneeseen niin vaatteidemme mukana saattaa kulkeutua hieman karvoja sekä eläinpölyä. Pyrimme siivoamaan hierontahuoneen päivittäin, mutta allergiavapaata tilaa emme voi taata.

Vapaa-ajallamme vietämme paljon aikaa ulkona. Harrastamme metsässä vaeltelua, marjastamista, tanssimme salsaa ja kokeilemme mielellämme uusia liikuntalajeja. Piia harrastaa aktiivisesti myös käsitöitä ja Aki soittaa useita instrumentteja sekä laulaa.

Tervetuloa hierontaan Hakamaahan! Seuraa meitä somessa:
@ hakamaa1924

HAKAMAA 1924

Hakamaa 1924 sijaitsee Oulun
ja Kempeleen rajalla
Virtaojan asuinalueella.

AUKIOLOAJAT:

Olemme auki sopimuksen mukaan. Varaa hieronta-aikasi helposti nettiajanvarauksen kautta!

Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, voit olla yhteydessä meihin myös puhelimitse.

OTA YHTEYTTÄ:

Aki Vähäsarja: +358 40 5838794
Piia Ratilainen: +358 44 9822191

Sähköposti:
hakamaa1924@outlook.com

Osoite:
Lyhdekuja 10
90410 OULU

Y-Tunnus: 2727894-2

Tietosuojaseloste löytyy ”Hieronta”-otsikon takaa.